Duplicada de Scrabble en línia

Estem preparant una partida duplicada de Scrabble en línia, oberta a la participació de tothom.

Què és l’Scrabble duplicat?

És una modalitat de Scrabble en la que tothom juga amb el mateix tauler i el mateix faristol, i cal fer la tirada de màxima puntuació possible. Daquesta manera, tothom té les mateixes oportunitats i se n’eliminen els factors d’estratègia i de sort.

Dos cops per setmana (dilluns i dijous a les 10 del matí), publicarem automàticament en aquest web un tauler i un faristol amb les jugades del màster. Hi haurà de temps per participar fins una hora abans de que aparegui la següent tirada (les 9 del matí del dilluns o dijous següents). La jugada que apareixerà, serà sempre la preparada pel màster, encara que hi hagi tirades de més puntuació de qualsevol dels participants.

Per participar-hi, caldrà introduir la paraula jugada, les coordenades en les que s’ha jugat, i la puntuació aconseguida en un formulari en el que cada jugador s’identificarà per tal de fer arribar les seves jugades a l’organització. Cada jugada serà verificada mitjançant el DISC2, Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català, els resultats i les classificacions parcials s’aniran publicant tant bon punt els sigui possible als organitzadors.

Per participar-hi caldrà inscripció prèvia.

7 comentaris a “Duplicada de Scrabble en línia”

 1. Hola,
  m’he trobat per casualitat la vostra proposta de partida duplicada.
  Massa tard em sembla!
  En fareu una altra?
  Ja sé que potser deu ser demanar massa, però em podríeu avisar si la feu?
  Moltes gràcies per la vostra atenció i us felicito per les iniciatives que empreneu.

  Respon
 2. Hola,
  He descobert que fareu una duplicada, que interessant!
  M’agradaria poder participar-hi si encara no esta començada.

  Salutacions cordials
  Marga Colillas Vilalta

  Respon

Deixa un comentari