El 6è Mundial de Scrabble en català se celebrarà al Prat

  • Tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 de novembre del 2014 a l’Equipament Cívic Delta del Llobregat.
  • Scrabble Delta Prat participa en l’organització del 6è Mundial com a club de Scrabble local.

cartell 6è Mundial de Scrabble en català

El 6è Campionat Mundial de Scrabble en Català se celebrarà a l’Equipament Cívic Delta del Llobregat (carrer del Riu Llobregat núm. 94, del Prat de Llobregat), els dies 15 i 16 de novembre del 2014.

Cada dos anys la Unió Faristolaire organitza el Campionat Mundial de Scrabble en Català. Ara, responent a les demandes dels jugadors, passa a ser anual. El campionat constarà de 10 partides en sistema suís i s’iniciarà el matí del dissabte dia 15 de novembre i finalitzarà diumenge dia 16 al migdia.

Tal i com ha succeït en les edicions celebrades fins ara, aquest 6è Campionat Mundial de Scrabble en Català reunirà els millors jugadors i jugadores dels diferents territoris de parla catalana. Cap altra competició congrega la pràctica totalitat dels jugadors de màxim nivell, és per això que el campionat del món és una oportunitat única per gaudir del joc i la llengua al límit.

L’edició d’enguany l’organitzen la Unió Faristolaire (UF)Scrabble Delta Prat i Amics d’El Prat, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament del Prat de Llobregat, el Club Scrabble Manresa i Mots i Més a Molins, club de Scrabble.

Podeu consultar tota la informació del mundial al seu web i fer-hi la vostra inscripció.

Deixa un comentari