24 jugadors participen a la jornada de la LLISCA del Prat

Jornada de la LLISCA al barri de la Barceloneta del PratEl passat dissabte 25 de març al matí es van reunir al Prat 24 jugadors d’arreu de Catalunya per jugar la 5a jornada de la temporada 2016/2017 de la Lliga Itinerant de Scrabble en Català (LLISCA). Les 3 rondes de la jornada pratenca van donar lloc a 36 partides que puntuen per les classificacions individuals i per equips de la LLISCA.

Cal destacar les dues màximes jugades de la jornada, empatades a 122 punts, amb un DESORNEU d’Antonio Arcas, a la segona ronda de la jornada, i un ADONAREN d’Eric Olmedo, de la primera ronda. I precisament en aquesta primera ronda i amb aquests mateixos 2 jugadors, es va produir un altre rècord de la jornada, la partida que suma més punts conjuntament amb un total de 1026 punts, 464 de l’Antonio Arcas i 562 de l’Eric Olmedo.

Aprofitem l’avinentesa per agrair a l’Associació de Veïns de la Barceloneta del Prat de Llobregat que ens cedissin el seu local per desenvolupar-hi aquesta matinal de Scrabble.

Deixa un comentari