Vine a jugar a Scrabble, cada 15 dies, a l’Artesà!

Novetats de la temporada 2018-2019 del Club de Scrabble Delta Prat.

La principal novetat d’aquesta temporada 2018-2019 és que les trobades de joc del Club de Scrabble Delta Prat passen a fer-se quinzenalment, però segueixen sent els dilluns, en els mateixos horaris, de les 19.30 a les 22.30 h aproximadament, i al mateix lloc, al Cèntric Gastrobar by Ona Nuit, i des del 19 de novembre hem passat a jugar a l’Artesà. Així doncs, passarem de les 9 trobades de la temporada passada a fer-ne 22, més del doble d’oportunitats per poder jugar a Scrabble en català, i per practicar i millorar encara més en el joc!

La primera trobada d’aquest 2018-2019 serà el 8 d’octubre i aniran repetint-se les trobades quinzenalment, excepte quan els festius ens trenquin la periodicitat, com passarà al Nadal, que farem una aturada més llarga, i els festius del mes de juny, que ens obligaran a enganxar dues trobades seguides. Consulteu totes les dates previstes a l’agenda del web.

Un altre canvi que fem aquest curs, tal com vam avançar al balanç de la passada temporada, és el de potenciar la modalitat de partides d’1 contra 1. Per fer-ho organitzarem una lliga on tots els jugadors que s’hi vulguin inscriure hauran de jugar contra la resta de participants en un format de lliga pura i amb el compromís d’acabar totes les partides abans d’acabar la temporada, tot i que no hi ha dates concretes per disputar cadascuna de les partides. La modalitat de Scrabble clàssic (1 contra 1) és més competitiva que les partides entre 3 i 4 jugadors i hi intervé més l’estratègia, fet que la converteix en una modalitat més divertida, a banda de ser un bon entrenament per participar en campionats, ja que la majoria es juguen en la modalitat d’1 contra 1.

Altres canvis menors que tindrem és que portarem un control del temps de les partides i agilitzarem els sortejos per decidir qui juga contra qui. Les dues mesures tenen l’objectiu d’evitar que s’allarguin més del compte les rondes i se’ns desquadrin els horaris. Per altra banda, ja al final de la passada temporada, vam fer un retoc en el nom del nostre grup, amb el consegüent canvi al logotip, incorporant la paraula “club” a la nostra denominació, ja que considerem que tothom entén el que és un club de qualsevol tipus i clarifica la nostra activitat, per això ara som el Club de Scrabble Delta Prat. El nom també fa la cosa!

A banda dels canvis esmentats, també mantindrem les partides de 3 i 4 jugadors per tauler, ja que aquesta modalitat és una bona forma de començar a jugar a Scrabble i d’aprendre les bases del joc d’una manera més relaxada. A més, com que ens basem en el sistema CUSCA, podem valorar els resultats de cada jugador sense que hi hagi la obligació de jugar un nombre de partides concret, tot i que si no s’arriba a un mínim de partides tindrà la condició de jugador esporàdic, quedant a la part baixa de la classificació.

Il·lustrant aquesta entrada veieu dos nous cartells per promocionar les nostres trobades de joc d’aquesta temporada. Aquests dos són sobre el NYU i la TIL·LA, dues paraules que juguem molt freqüentment quan tenim aquestes fitxes cares al faristol.

Deixa un comentari