Reprenem les trobades de Scrabble dels dilluns a Amics d’El Prat

Aquest mes de juliol reprenem les trobades de Scrabble del Club de Scrabble Delta Prat, després de l’obligada suspensió de totes les activitats presencials del club, per la pandèmia de la COVID-19.

Trobades setmanals els dilluns

Habitualment fem les trobades cada quinze dies, però per mirar de recuperar part del temps perdut (hem hagut de suspendre 7 trobades entre el 23 març i el 22 de juny) aquest mes de juliol, excepcionalment, farem les trobades setmanalment. Així podrem fer 4 trobades durant aquest mes, per tal de mirar d’acabar les partides pendents de la nostra Lliga de Scrabble clàssic i jugar unes quantes partides més de CUSCA, abans de donar per acabada la temporada 2019/2020.

Mesures de seguretat

Caldrà jugar amb màscara (cobrint boca i nas), sense tocar-se la cara (especialment els ulls), mantenint la distància entre taules diferents, rentant-se les mans amb aigua i sabó o amb gels hidroalcohòlics abans i després de cada partida, no beure ni menjar mentre s’està jugant, no donar-se la mà amb els altres jugadors ni abans ni després de les partides, comprovar les impugnacions amb els dispositius mòbils dels mateixos jugadors (mostrant-ne el resultat als contrincants), reduir l’ús de paper al mínim imprescindible per comunicar resultats, cada jugador haurà de portar el seu bolígraf.

Juguem a Amics d’El Prat

Per poder jugar amb condicions de seguretat i distància juguem al local d’Amics d’El Prat (carrer del Centre 2, del Prat de Llobregat), amb moltes ganes de poder tornar a jugar ben aviat al Cafè l’Artesà!

Deixa un comentari