Convoquem el 2n Campionat de Scrabble de l’escarxofa del Prat 2024

El 2n Campionat de Scrabble de l’escarxofa del Prat se celebrarà el 13 de gener del 2024 al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa.

2n Campionat de Scrabble de l'escarxofa del Prat

El dissabte 13 de gener del 2024 el Club de Scrabble Delta Prat organitzarà el 2n Campionat de Scrabble de l’escarxofa del Prat al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa (C/ de Dolores Ibárruri, 45). El campionat es disputarà de 9.45 a 20 hores, amb un total de 6 rondes amb sistema suís.

Aquest campionat serà temàtic i un dels premis anirà destinat a la millor paraula relacionada amb les escarxofes i amb l’agricultura del Prat. També hi haurà premis al major nombre de Scrabbles, la millor jugada amb X, la millor jugada del campionat i per als 3 primers classificats.

Més informació i inscripcions a la pàgina del campionat

Deixa un comentari