1er Campionat d’Aparaulats del Prat

T’agrada jugar a l’Aparaulats? Vols conèixer gent nova amb qui jugar-hi? I què millor, que fer-ho amb altres pratencs i pratenques? Apunta’t al 1er Campionat d’Aparaulats del Prat, la millor manera de conèixer altra gent del Prat amb aquesta mateixa afició!

A aquest campionat estiuenc s’hi jugarà en línia, sigueu on sigueu, encara que estigueu de vacances a la platja o a la muntanya. Només cal tenir el mòbil, la tauleta o el facebook a mà i fer-hi les partides corresponents durant el mes d’agost entre els participants del campionat.

La modalitat de competició podrà variar en funció del nombre de participants: Des d’una lliga on juguem tots contra tots (a una o dues voltes), fins a modalitats de competició més complexes (si el nombre de partides fos impossible de realitzar en format de lliga) en les que es facin diversos grups on els millors classificats de cada grup juguin contra els dels altres grups fins a trobar el campió. Es prioritzarà la modalitat de lliga perquè tothom pugui jugar contra tothom. Les partides es jugaran en català.

Per participar-hi, cal inscriure’s en aquest formulari abans del 29 de juliol. Només cal el nom i cognoms, el correu-e, la població, i l’usuari d’Aparaulats. Si hi jugueu des del facebook potser teniu una sèrie de lletres i nombres com a nom d’usuari, podeu veure el vostre nom d’usuari o canviar-lo clicant al botó “Ajusts” de l’aplicació del facebook “Angry Words (Apalabrados)“. A les taules d’emparellaments i classificacions només hi apareixerà el vostre nom d’usuari.

Depenent del nombre d’inscrits, l’organització escollirà la modalitat de competició més adequada, se sortejaran els emparellaments, es publicaran en aquest blog i tots els participants seran avisats per correu-e de l’inici del campionat. La persona que aparegui en primer lloc dins de cada parella tindrà la responsabilitat de desafiar al seu contrincant, començant la partida, i de (un cop acabada la partida) comunicar-ne els resultats a l’organització mitjançant un formulari (com que els resultats seran tots visibles, considerem que és absurd que algun dels jugadors intenti alterar-los, ja que els seus contrincants també els veuran). Totes les partides es podran començar alhora. En cas que el campionat tingui diversos grups i fases s’establirà un calendari de competició.

Un cop acabat el campionat, al setembre, s’organitzarà una trobada física en la que es farà el lliurament de premis (simbòlic). I es convidarà a tothom a fer unes partides de Scrabble al costat d’unes begudes. Volem que això serveixi per donar el tret de sortida a la temporada 2012-13, en la que volem promoure trobades periòdiques per jugar a Scrabble en català obertes a la participació de tothom.

4 comentaris a “1er Campionat d’Aparaulats del Prat”

Deixa un comentari