41 inscrits al 1er Campionat d’Aparaulats del Prat

Aquesta passada nit s’ha tancat el període d’inscripció al 1er Campionat d’Aparaulats del Prat. Finalment han estat 41 els que s’hi han inscrit, superant de llarg les nostres expectatives.

Tal com es va anunciar a la convocatòria del Campionat, el format de competició dependria del nombre de participants. Així que finalment el format escollit està compost de dues fases no eliminatòries en les que es repartiran els jugadors entre 4 grups.

  • A la fase 1 hi haurà 4 grups: 3 grups de 10 jugadors (on cada jugador farà 9 partides) i 1 grup d’11 jugadors (on cada jugador farà 10 partides). Els jugadors s’assignaran als diversos grups segons ordre d’inscripció. La primera fase començarà el dia 1 d’agost i finalitzarà el dia 14.
  • A la fase 2 hi haurà 4 nous grups, on es reordenaran els jugadors en funció del seu resultat a la fase anterior (seguint els criteris del gràfic que acompanya aquest article). La segona fase començarà el dia 17 i acabarà el dia 31.
  • Tant a la primera com a la segona fase es jugarà una lligueta entre tots els participants de cada grup, a una sola volta.

El proper dia 1 d’agost es publicaran els grups i emparellaments, així com diverses instruccions que hauran de seguir tots els participants del campionat per tal que es desenvolupi amb normalitat.

1 comentari a “41 inscrits al 1er Campionat d’Aparaulats del Prat”

Deixa un comentari