Una setmana per acabar la 1a Fase del 1er Campionat d’Aparaulats del Prat

Ja som a l’equador de la 1a fase del campionat. Ara mateix queda una setmana per acabar-la (a les 23.59h del 14 d’agost). Desgraciadament durant aquesta primera setmana s’han retirat 4 persones (3 del Grup A i 1 del Grup D), esperem que no hi hagi més baixes, però som conscients que les dates són complicades i molts estem de vacances lluny de casa i del nostre ordinador.

Des del primer dia hem anat rebent resultats de partides de la majoria de jugadors, confiem que els que encara no figureu a cap partida acabada estareu a punt d’acabar-ne alguna i que ens donarà temps d’acabar-les totes durant aquests dies que resten.

A més, ja es poden consultar els resultats provisionals de cada grup en temps real consultant aquesta pàgina o pel menú del blog: Campionats -> 1er Campionat d’Aparaulats del Prat -> Fase 1. Comproveu que hi apareguin totes les partides que heu acabat i que les puntuacions siguin correctes. Si heu acabat partides i encara no les heu afegit, confiem que us serà d’ajuda per consultar les que ens queden pendents de computar. I per localitzar el número de partida per comunicar-nos els resultats.

També hem creat una pàgina on anem recollint totes les normes que regeixen el campionat. Tal com ja hem indicat a la pròpia pàgina aquestes normes són dinàmiques i s’aniran ampliant per tal que tothom sàpiga sota quins criteris es van resolent les incidències que apareixen en el transcurs del campionat.

Us desitgem molta sort a tots i totes per encarar aquesta recta final de la primera fase.

Deixa un comentari