Comença la 2a Fase del 1er Campionat d’Aparaulats del Prat

Després de finalitzar la 1a Fase del Campionat ja tenim els emparellaments de la 2a Fase i ja es pot començar a jugar de nou!

Els emparellaments s’han fet seguint els criteris que es van fixar en aquest article, però degut al nombre de jugadors que van abandonar a la primera fase o que van quedar desqualificats, per no haver jugat prous partides, ha calgut passar de 4 a 3 grups i reduir el nombre de participants tant del grup 2 com del 3. A més, en aquesta segona fase hem treballat per poder mostrar els emparellaments d’una forma més còmoda pels jugadors.

Recomanem iniciar totes les partides alhora, especialment als jugadors del grup 1 que són els que en tenen més per jugar, així evitarem que quedin partides pendents de jugar abans de finalitzar aquesta segona fase el proper 31 d’agost.

Per comunicar els resultats podeu continuar fent-ho al mateix formulari.

Deixa un comentari