Final del 1er Campionat d’Aparaulats del Prat i primera trobada!

A mitjans de setembre es va acabar el 1er Campionat d’Aparaulats del Prat i en publiquem la classificació final. També estem preparant la primera trobada. I ja pensem en el 2on Campionat d’Aparaulats del Prat.

Trobades de Scrabble

Tal com vam anunciar quan vam fer la crida pel 1er Campionat d’Aparaulats volem organitzar trobades periòdiques obertes a tothom per jugar a Scrabble al Prat. L’Aparaulats és un joc basat en l’Scrabble, la seva principal diferència és la distribució de caselles premiades del tauler. Així que creiem que, si no el coneixeu ja, segur que us agradarà!

A la primera trobada volem aprofitar a fer el lliurament de premis del 1er Campionat d’Aparaulats, donar un petit obsequi a tots els assistents, parlar de com podria ser el segon campionat, i ensenyar-vos l’Scrabble fent unes partides (que és la millor manera de descobrir un joc!).

Aquestes trobades hem pensat que seria interessant poder-les fer cada quinze dies a partir de les 9 de la nit. I creiem que un dels millors llocs del Prat per reunir-nos és el bar de l’Artesà, ja que és un lloc concorregut i ampli, on poder jugar mentre prenem alguna cosa, o mengem uns entrepans en un ambient distès. Hem parlat amb els seus responsables i no hi veuen cap inconvenient.

Per triar la data de la primera trobada hem obert una enquesta al Doodle, on proposem el dilluns 15 o el dimarts 16 d’octubre a les 9 de la nit. En aquesta enquesta heu de marcar totes les opcions que us van bé i s’escollirà el dia amb més vots. Si algú no pot venir a les 9, però pot venir a les 10 o a les 11 no hi ha cap problema, hi serem des de les 9 fins les 12, i no cal estar-s’hi tota l’estona. Si no podeu venir cap dels dos dies però hi esteu interessats poseu-ho als comentaris.

2on Campionat d’Aparaulats del Prat

Estem pensant en la segona edició del Campionat d’Aparaulats del Prat. Així que us agrairíem que ens féssiu arribar els vostres comentaris respecte aquesta primera edició, per saber què no us ha agradat i com voldríeu que fos el segon.

La nostra proposta respecte al 2on Campionat d’Aparaulats del Prat, és fer una lliga on juguem tots contra tots (a una o dues voltes, en funció del nombre d’inscrits) que duri fins el mes de maig o juny. D’aquesta manera es podria jugar més tranquil·lament sense la pressió perquè s’acabi la fase i no hagi donat temps d’acabar les partides.

Podeu fer els vostres comentaris en aquesta entrada, o parlar-ne entre tots el dia de la primera trobada (vota per escollir el dia!), us explicarem amb més detall el nostre projecte.

Deixa un comentari