Allarguem la 2a fase del 1er Campionat d’Aparaulats del Prat

  • Inicialment era fins al 31 d’agost, però l’allarguem fins al 9 de setembre.

Som conscients de que aquestes dates són complicades i que han fet que alguns jugadors no hagin coincidit gaire entre ells, i que per aquest motiu alguns han tingut dificultats per finalitzar les seves partides. La primera fase era improrrogable, ja que calia començar la segona, però en aquest cas no hi ha cap problema per allargar-la uns quants dies més, simplement s’allarga una mica el final del campionat.

Aquesta segona i darrera fase del 1er Campionat d’Aparaulats del Prat s’acabarà el proper diumenge 9 de setembre enlloc del divendres 31 d’agost. D’aquesta manera allarguem la fase una setmana i dos dies per abastar dos caps de setmana més, moment en el que molts jugadors tenen més temps per jugar.

No obstant, això no vol dir que ara ens haguem de relaxar i disminuir el ritme… Quan abans acabem, abans podrem tancar la classificació final, fer el lliurament de premis i començar a pensar en altres activitats relacionades amb l’Aparaulats i l’Scrabble!

No us oblideu de comunicar els resultats de les partides!

Deixa un comentari