El Prat acollirà la jornada inaugural de la Lliga Itinerant de Scrabble en Català

La Lliga Itinerant de Scrabble en Català, la LLISCA, és una nova competició en el panorama escrablístic català.

Logotip de la LLISCA

Aquesta competició, que es jugarà per parelles, recorrerà diverses seus arreu de Catalunya entre les que hi ha el Prat de Llobregat, que a més acollirà la jornada inaugural d’aquesta lliga, que tindrà el seu tret de sortida aquest dissabte 2 de febrer al matí, al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa. Des de Scrabble Delta Prat actuarem com a amfitrions d’aquesta primera jornada.

En aquesta primera trobada es disputaran 3 rondes de la LLISCA, on tots els equips assistents jugaran simultàniament. El diccionari arbitral que s’emprarà serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català) i es jugarà amb rellotges d’escacs regulats a 25 minuts per cada jugador, amb un màxim de 60 minuts en total per cadascuna de les partides.

Per a més informació podeu consultar el web i el facebook de la LLISCA.

1 comentari a “El Prat acollirà la jornada inaugural de la Lliga Itinerant de Scrabble en Català”

Deixa un comentari