33 jugadors a la primera jornada de la LLISCA al Prat!

El passat dissabte 2 de febrer al matí es va celebrar, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa del Prat, la jornada inaugural de la Lliga Itinerant de Scrabble en Català.

La Sala de Conferències del Centre Cívic plena

En aquesta primera jornada de la LLISCA, organitzada per Scrabble Delta Prat, hi van participar un total de 16 equips i 33 jugadors, que van disputar les tres primeres rondes d’aquesta nova lliga, en una sala de conferències plena com en les millors ocasions.

Al web de la LLISCA hi trobareu tots els resultats, així com el resum de la jornada i un recull de fotografies. La segona jornada serà organitzada pel Club Scrabble Manresa el proper dissabte 16 de març a Manresa.

Agraïm a l’Ajuntament del Prat i a tot el personal del Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa per donar-nos totes les facilitats tècniques i d’espai que ens han permès d’organitzar aquest esdeveniment.

Deixa un comentari