5è Campionat Mundial de Scrabble en Català a Mataró

Cartell del 5è Mundial de Scrabble en CatalàEls propers 9 i 10 de març del 2013 tindrà lloc el 5è Campionat Mundial de Scrabble en Català a Mataró.

El Mundial de Scrabble en Català l’organitza la Unió Faristolaire de forma biennal des del 2005. La primera edició es va celebrar a Viladecavalls, la segona i la tercera van tenir lloc a Granollers, i la quarta i aquesta cinquena tenen lloc a Mataró.

El campionat constarà de 10 partides en sistema suís. S’iniciarà el matí del dissabte dia 9 i finalitzarà diumenge dia 10 al migdia.

El diccionari arbitral serà el DIEC2, la segona edició del Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans. La validació de la flexió de les paraules es realitzarà amb el verificador informàtic WORdERtorn basat en el DISC 2.0.8.

Al campionat mundial hi participaran els 20 millors jugadors del BARRUF, les seleccions dels clubs en català i representacions del Principat, del Rosselló, del País Valencià, de les Balears i d’Andorra. La participació pratenca al 5è Mundial anirà de la mà de Manuel Granados i Francesc Gelabert, membres de Scrabble Delta Prat.

Deixa un comentari