Dos jugadors pratencs participen al 3r Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor

  • Octavian Mocanu guanya el campionat i el pratenc Francesc Gelabert queda tercer.

3r Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor 2017El passat 3 de juny es va celebrar el 3r Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor on hi van participar un total de 51 jugadors. Des de Catalunya es van desplaçar 4 participants a l’illa de Mallorca, 2 dels quals van ser del Prat de Llobregat: Francesc Gelabert i Joan Montané.

El primer classificat del campionat va ser el romanès resident a Cerdanyola Octavian Mocanu, i el segon classificat va ser el manacorí Joan Pascual, vencedor de l’edició del 2016. Pel que fa als jugadors pratencs, en Francesc Gelabert va pujar al 3r calaix del podi, una posició a la que no està gens acostumat, guanyant 5 de les 6 partides que va disputar i el pratenc afincat a Manresa, Joan Montané, va aconseguir la 19a posició sortint victoriós en 3 de les 6 rondes disputades.

Els pratencs ronda a ronda:

Primera ronda: en Joan Montané la va disputar a la 12a taula imposant-se a Marisa Cerdó per 451 a 358 punts, mentre que en Francesc Gelabert la va jugar a la taula 20 contra Antoni Alzamora, vencent-lo per 468 a 259 punts.

Segona ronda: en Francesc va pujar fins a la 3a taula del campionat per enfrontar-se a la glosadora Maribel Servera resultant guanyador per 451 a 402 punts, en una partida molt ajustada, i en Joan va guanyar a Jorra Santiago per 430 a 190 punts a la 8a taula.

Tercera ronda: en Francesc es va mantenir a la 3a taula on va aconseguir guanyar per 423 a 365 punts a Octavian Mocanu, que acabaria resultant guanyador del campionat amb aquesta única derrota, i en Joan va pujar fins la 6a taula on va perdre amb Toni Llull per 350 a 399 punts.

Quarta ronda: en Francesc la va disputar a la 1a taula perdent, pels punts del faristol, davant d’Antoni Riera amb un resultat molt ajustat de 383 a 390 punts a favor del manacorí, mentre que en Joan va guanyar a la Nena Matamalas per 416 a 394 punts a la 7a taula.

Cinquena ronda: es va produir el duel fratricida entre els dos pratencs, que van jugar a la 4a taula del campionat, resultant vencedor en Francesc amb 443 punts davant dels 335 d’en Joan.

Sisena i darrera ronda: en Francesc la va jugar a la 5a taula guanyant a Joan Llodrà per 368 a 327 punts i en Joan va perdre per 302 a 385 punts de Joan Melià, a la 8a taula.

Fotografies:

Des de Scrabble Delta Prat felicitem al Club Scrabble Manacor per l’excel·lent organització del campionat i per totes les atencions als participants. Per a més informació general del campionat recomanem la lectura de la crònica al seu blog, amb tots els resultats del campionat i més fotografies. Les fotografies que publiquem són una barreja d’imatges pròpies amb una tria de les que hi ha a la crònica del club manacorí.

Deixa un comentari