Suspenem la trobada de Scrabble Delta Prat del mes d’octubre

Degut als diversos esdeveniments polítics que estem vivint darrerament i la resposta repressiva de les forces i cossos de seguretat de l’estat espanyol, des de Scrabble Delta Prat hem decidit suspendre la nostra trobada del mes d’octubre prevista per avui, dilluns 9 d’octubre, ja que aquests fets ens han dificultat fer una difusió adequada d’aquesta trobada i per tal de condemnar també aquestes accions repressives i solidaritzar-nos amb totes les persones afectades.

Us preguem que disculpeu les molèsties que aquest fet us pugui ocasionar i aprofitem l’avinentesa per convidar a tothom a participar a les nostres trobades mensuals de Scrabble en català, el segon dilluns de cada mes de 19.30 a 22.30 hores al Cèntric Gastrobar, la propera trobada serà el dilluns 13 de novembre.

Deixa un comentari