Resum de la trobada de Scrabble Delta Prat del novembre

El passat dilluns 13 de novembre vam celebrar la primera trobada de Scrabble Delta Prat, al Cèntric Gastrobar by Ona Nuit, on ens vam trobar 9 persones que almenys van jugar una de les 6 partides que es van disputar en aquesta primera jornada.

Al nou apartat de classificacions ja hem computat tots els resultats d’aquesta primera jornada, podeu visitar-lo per obtenir tots els detalls de la trobada, però aquí fem un resum dels resultats obtinguts per cada jugador.

  • Manuel Granados: Va jugar 2 partides, a la primera va fer 206 punts, aconseguint la segona posició, i a la segona partida va quedar en primer lloc amb 169 punts. Obté un CUSCA de 647 punts i queda 3r de la classificació de les partides de 3 i 4. Va fer un Scrabble a cada partida que li dóna una mitjana d’1 Scrabble per partida, valor amb el que lidera la classificació de Scrabbles en partides de 3 i 4 jugadors. Pel que fa als mots valuosos va situar un INCLINEU de 72 punts a la 3a posició i un ENDURIR de 67 a la 6a, de manera que col·loca els seus 2 millors mots dins de les 10 millors jugades.
  • Benjamí Company: Només va jugar una partida, però la va guanyar amb uns meritoris 259 punts, amb els que aconsegueix un CUSCA de 777 punts, que li permeten d’encapçalar la classificació de les partides de 3 i 4. La seva millor jugada va ser un ÇA de 45 punts, que situen la jugada en l’onzena posició dels mots més valuosos.
  • Sayaka Kamikariya: De les 3 partides que va jugar, una va ser de Scrabble clàssic i la va guanyar, liderant així la classificació de les partides de 2 jugadors. Pel que fa a les partides de 3 i 4, la primera la va guanyar fent 2 Scrabbles i a la segona va quedar en segon lloc. Per tant aconsegueix una mitjana d’1 Scrabble per partida, empatant amb en Manuel al primer lloc, i obté un CUSCA de 627 punts que la situen 4a del rànquing CUSCA.
  • Meritxell Charavia: A la primera partida que va jugar va fer un Scrabble que situa la jugada ESQUILAT, amb 80 punts, al primer lloc de la classificació de mots valuosos. A la segona partida es va quedar a la segona posició amb 161 punts i només a 8 del primer classificat. Globalment aconsegueix el 3r lloc de la mitjana de Scrabbles per partida i el 5è de la classificació per CUSCA.
  • Francesc Gelabert: Va guanyar 2 de les 3 partides que va disputar aconseguint un CUSCA de 741 punts, que el situen en el segon lloc de la classificació de les partides de 3 i 4 jugadors, però no va aconseguir fer cap Scrabble, de manera que el seu millor mot va ser un APINYA de 64 punts, col·locat en 8è lloc.
  • Assumpta Codinach: Va fer 1 Scrabble de 72 punts amb la paraula LLE(G)UIN, que la situa en tercer lloc de la classificació dels mots més valuosos i 3r lloc per la mitjana de Scrabbles per partida. Va aconseguir un CUSCA de 477 punts, que la situa en 7a posició.
  • Elena Montané: Va jugar 2 partides obtenint 449 punts de CUSCA i la 8a posició, però va fer una jugada amb Scrabble amb la paraula OBLIDEU per valor de 70 punts, que la situa en el 5è lloc dels mots més valuosos.
  • Cèsar Magaldi: Va jugar 2 partides, una de 2 i l’altra de 4 jugadors. A la partida de 4 tots els jugadors van tenir unes puntuacions molt baixes i en Cèsar no se’n va escapar, va fer 95 punts, quedant 3r de 4, i assolint un CUSCA de 380 punts. La partida de 2 tampoc la va poder guanyar, però va fer l’Scrabble SALTARIA de 74 punts que el situa en el 2n lloc de la classificació de mots més valuosos i en el primer en la mitjana de Scrabbles per partida jugada d’entre les partides de Scrabble clàssic.
  • Anna Rodrigo: Va jugar una partida de 4 quedant en 3a posició i una de 3 quedant en 2n lloc, la mitjana de CUSCA la situa en 6è lloc amb 533 punts. I el seu millor mot va ser un ÇA de 61 punts que entra a la 9a posició dels mots més valuosos.

La segona trobada serà aquest dilluns 11 de desembre de 19.30 a 22.30 hores, però atenció, que excepcionalment serà al bar del Centre Cívic Jardins de la Pau (Jardins de la Pau, s/n), perquè el Cèntric Gastrobar estarà tancat per obres. T’hi esperem!

Deixa un comentari