Vine a jugar a Scrabble a les nostres trobades mensuals!

  • Són el segon dilluns de cada mes, de 19.30 a 22.30, al Cèntric Gastrobar.
  • Les trobades estan obertes tant a jugadors novells com a experimentats.

Després d’un temps durant el qual l’activitat del club Scrabble Delta Prat s’ha concentrat en portar campionats de Scrabble de primer nivell a la nostra ciutat (com el Mundial, la LLISCA o la DISCA), aquesta temporada 2017-2018 tornem a fer una aposta per organitzar trobades periòdiques que ajudin a crear afició per l’Scrabble al Prat i poder consolidar un espai de trobada per poder jugar a Scrabble en català al Prat.

En aquesta nova etapa les trobades es fan mensualment el segon dilluns de cada mes de 19.30 a 22.30 hores, al Cèntric Gastrobar by Ona Nuit (Plaça de Catalunya 39-41), on es poden jugar entre 1 i 3 partides, mentre es pren alguna beguda, es pica alguna cosa, o fins i tot es pot sopar mentre es juga! Les partides està previst que comencin cap a les 19.30, 20.30 i 21.30, la trobada s’acaba cap a les 22.30. A l’agenda d’aquest web trobareu la llista de totes les trobades previstes. Si no sabeu jugar a Scrabble, no patiu, que us n’ensenyarem!

Cartells de les trobades

Hem dissenyat tres cartells per promocionar les nostres trobades mensuals, al carrer i a les xarxes socials. Aquests cartells destaquen una paraula amb fitxes de Scrabble, acompanyades d’una definició i una imatge que en fa referència. Trobeu els cartells tot seguit:

Deixa un comentari