La lliga i les duplicades itinerants de l’Scrabble en català passen pel Prat!

El passat dissabte 20 de gener vam organitzar un doble encontre de Scrabble en català al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa. Al matí vam celebrar la 2a jornada de la 6a temporada de la LLISCA i a la tarda la 2a partida duplicada de la 3a temporada de la DISCA.

A les tres rondes de la matinal de la Lliga Itinerant de Scrabble en català (LLISCA) hi van participar 24 jugadors i a la partida de Scrabble duplicat de les Duplicades Itinerants de Scrabble en català (DISCA) en van ser 9, un total de 26 jugadors vinguts d’arreu de Catalunya: Barcelona, Terrassa, Badalona, Sabadell, l’Hospitalet, Manresa, Molins de Rei, el Vendrell, Sant Joan de Vilatorrada, Cerdanyola, Moià… i el Prat!

A la LLISCA cal destacar el bon paper de l’Eulàlia Llargués i la Maria Ribes, que van ser les dues úniques jugadores imbatudes de la jornada, i pel que fa a la partida de la DISCA el guanyador va ser l’Octavian Mocanu, seguit de prop pel Carles Cassanyes i la Marta Rovira, que van quedar en 2n i 3r lloc respectivament.

Al web de l’AJUSC podeu llegir la crònica de la doble jornada, consultar la classificació individual i per equips, els mots més valuosos i els resultats de totes les partides de la 6a temporada de la LLISCA i la taula completa de resultats de la 2a partida de la DISCA.

1 comentari a “La lliga i les duplicades itinerants de l’Scrabble en català passen pel Prat!”

Deixa un comentari