Convoquem el 2n 1r Campionat de Scrabble de l’escarxofa del Prat

El 2n 1r Campionat de Scrabble de l’escarxofa del Prat se celebrarà el 25 de febrer del 2023, després d’haver-ne hagut de suspendre la primera edició, a causa de la pandèmia de la COVID-19.

2n 1r Campionat de Scrabble de l'escarxofa del Prat 2023

El dissabte 25 de febrer del 2023 des del Club de Scrabble Delta Prat organitzarem el 2n 1r Campionat de Scrabble de l’escarxofa del Prat al local d’Amics d’El Prat (C/ del Centre, 2, del Prat de Llobregat). El campionat es disputarà de 9.30 a 20 hores, amb un total de 6 rondes amb sistema suís.

Com a novetat, aquest campionat serà temàtic i un dels premis anirà destinat a la millor paraula relacionada amb les escarxofes i amb l’agricultura del Prat. També hi haurà premis al major nombre de Scrabbles i per als 3 primers classificats.

Més informació i inscripcions a la pàgina del campionat

Deixa un comentari